Bo med närhet till allt du behöver

PORTEN TILL STADEN

I Nybergstorg bor du med närhet till stora grönområden, naturreservat, badstrand, golfbana, idrottsplatser och skidbacke. Du har också närhet till flera olika handelsplatser och shoppingcenter. Nybergstorg är porten till staden, oavsett åt vilket håll du åker. Här bor du med närhet till både Stockholm City och Jakobsbergs centrum.

Service, shopping och nöje

En kort promenad bort från Nybergstorg ligger Jakobsbergs Centrum med sitt fulla serviceutbud med klädbutiker, apotek, mataffär, restauranger, biograf, bank, gym, torghandel och frisör. I närheten av Nybergstorg ligger även IKEA, Stockholm Quality Outlet, trampolinparken Jumpyard samt de nya handelsplatserna Flottiljen och Gate i Barkarbystaden.

Kommunikationer

I Nybergstorg har du nära till allt. Oavsett åt vilket håll du åker. De goda kommunikationerna ger dig frihet och du har gångavstånd till både bussar och pendeltåg. På bara 20 minuter med pendeltåget är du vid Stockholms Central och känner du för att hålla dig på hemmaplan, är det bara 10 minuters promenad till Jakobsbergs Centrum.